O nama

Tko smo mi?

Mi smo mali razigrani tim iz prekrasne Hrvatske. Odlučili smo našu bilježnicu punu raznovrsnih ideja i proizvoda učiniti stvarnom i opipljivom. Tako su nastali i nastaju naši proizvodi. – promatramo, doživljavamo, proživljavamo i kreiramo. Sve što kreiramo u našim glavama dijelimo s vama kroz naše proizvode. Kreiramo zbog vas i za vas! Naši proizvodi su 100% prirodni, napravljeni od drva javora, jasena i hrasta iz hrvatskih šuma. Bojani su prirodnim bojama na bazi proteina mlijeka, te zaštićeni lanenim uljem.

Najdragocjenije vrijeme je vrijeme provedeno u ljubavi i otvorenog srca.

Kako to postići

Nesebičnom otvorenošću kroz igru. Igrajući se rastemo, odrastamo, učimo, te postajemo potpunije osobe.

Igrajući se igračkama od prirodnih materijala te koristeći takve predmete sigurnie za nas, našu djecu i dobrih za očuvanje naše dragocjene planete zemlje, svatko od nas svojim malim korakom pridonosi jednom velikom koraku ka sretnijoj i ljepšoj budućnosti.

Naša vizija
Vjerujemo
Kroz igru zbližavati velike i malene, kroz potpuno ekološki prihvatljive drvene igračke i predmete izbjegavati korištenje plastike i umjetnih materijala te tako pomoći što kvalitetnijem očuvanju našeg zdravlja i zdravlja cijele planete.
Naša misija
Vjerujemo

Svijet u kojem svaki mali korak pojedinca znači sretniju i veseliju budućnost za sve na našoj planeti. Vjerujemo da su promjene moguće.